U bent hier

Oostenrijk in een notendop: de landkaart

Als je naar Oostenrijk gaat emigreren is het belangrijk dat je weet hoe Oostenrijk in elkaar zit. Vaak weet je wel hoe het klimaat in elkaar zit, omdat je misschien wel vanwege het klimaat naar Oostenrijk wilt verhuizen, maar hoe ziet het land er nu uit? Neem eens een landkaart Oostenrijk bij de hand en ga eens kijken wat er overal te vinden is. Zoek eens de grote plaatsen op en maak jezelf wegwijs aan de hand van een landkaart Oostenrijk.

Rondreizen

Een goede manier om Oostenrijk te gaan verkennen is om hier rond te gaan reizen. Dit kun je doen voordat je gaat emigreren, je kunt op deze manier namelijk een goed gebied kiezen waar je wilt gaan wonen. Wil je dichtbij de winkels zijn of juist lekker dicht in de natuur? Alles heeft zijn voordelen en zijn nadelen en nu je de landkaart Oostenrijk bij de hand hebt kun je de tijd nemen om te gaan kiezen waar je wel eens zou willen wonen. Als je gaat rondreizen is het dan ook verstandig om de landkaart Oostenrijk mee te nemen, anders zou je zomaar kunnen verdwalen. Maar de landkaart Oostenrijk is ook goed om bij je te hebben omdat je hierop aan kunt geven hoe het gebied is. Zet bijvoorbeeld een rondje om mooie gebieden, waar je nog wel eens over na wilt denken om hier te komen wonen, of je wilt hier nog eens vaker op bezoek komen.

Een goede landkaart is het halve werk

Je zou in Oostenrijk een goede landkaart kunnen kopen die in gaat op de details. Maar je kunt ook een pakketje landkaarten kopen. Je koopt dan bijvoorbeeld een overzichtskaart en dan een kaart per gebied, zo kun je ook in een bepaald gebied beter gaan kijken wat er zoal te vinden is. Als je een gedetailleerde landkaart Oostenrijk hebt dan kun je kijken wat je in een bepaald dorp kunt vinden. Misschien wel speciale watervallen of meren waar je altijd al eens hebt willen kijken. Nu kun je hier gebruik van maken als je maar de landkaart Oostenrijk bij de hand hebt zodat je niet kunt verdwalen. Zorg er ook voor dat je de legenda van de landkaart goed kunt lezen. Zo zorg je er voor dat je in een gebied alles snel terug kunt vinden.

Landkaart Oostenrijk

Als je eenmaal in Oostenrijk bent is het niet meer moeilijk te vinden allemaal. Zeker niet als je hier nu een jaar woont, veel gebieden ken je nu en je weet alles zo’n beetje te vinden. Neem daarom eens andere mensen mee naar dit land om hen de boel te laten zien. De kans is groot dat je de landkaart Oostenrijk niet eens meer nodig hebt. Ga er maar eens voor zorgen dat je andere mensen de weg kunt wijzen, als je je huiswerk goed hebt gedaan tijdens het bekijken van de landkaart Oostenrijk moet dat zeker lukken.

Afbeedling afkomstig van http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Austriarelief.jpg - beschikbaar onder de voorwaarden van de CC-BY-SA licensie