U bent hier

Auto huren in Oostenrijk

Als je hebt besloten om naar Oostenrijk te verhuizen kan het handig zijn om per trein of vliegtuig naar Oostenrijk te gaan en ter plekke een auto te huren. Een auto huren in Oostenrijk is net zo makkelijk als in Nederland. Je Nederlandse rijbewijs is gewoon geldig en je kunt zelfs een auto huren via de ANWB. Je kunt echter vaak betere deals tegenkomen als je een beetje vergelijkt. Ook bedrijven als Hertz en Europcar

Auto huren in Oostenrijk zonder creditcard

Het is zeker mogelijk om een auto te huren zonder creditcard. Wel moet je dan waarschijnlijk een bedrag voor de borg overmaken met een pinbetaling of eventueel zelfs in contanten overleggen op het moment dat je de auto ophaalt. Je krijgt het bedrag dan later weer terug als je de auto in dezelfde staat terugbrengt.

Autoverzekering bij huurauto

Vaak proberen autoverhuurbedrijven je een verzekering voor extra dekking te verkopen. Als je veel rijervaring hebt en nog nooit een ongeluk hebt gehad is dit waarschijnlijk geen goede deal voor jou. Je kunt beter het risico nemen en ervoor kiezen om deze extra dekking niet te nemen.